JAPONSKÉ SANDVIČE SÚ S5!

Zatial čo natvrdo uvarené vajíčka oddychovali v sójovke sme naše domáce toastové chlebíky naplnili domácou miso majonézkou, poriadnou porciou zelinky a pripravili si aj 25 hodín suisvide-ovaný bočik, ktorý sme ako plnku použili tiež. Pred servírovaným sme umiestnili nakladané vajíčko, posypali furikake korením a pridali domácu jemne pikantnú omáčku na bok.

ZMRZKA, VÝBEROVKA A ŠOKUPAN!

Domácu smotanovú zmrzlinku sme tentokrát vytuningovali o svetlopraženú etiópku od Coffie, nechali poriadne vytuhnúť a použili ako náplň do našich toastových chlebíkov namočených v čokoláde a liofilizovaných malinách. Pred servírovaním poliali horúcou čokoládkou pre ešte väčší kontrast chutí a textúr.

ENGLiSH VERSiON HERE!

Every weekend we prepare one sweet and one salty special dish avaiable only for two days!

ViTAJTE VO ViZUÁLNOM MENU, KTORÉ JE K DiSPOZíCií KAŽDÝ DEŇ, NiELEN CEZ VíKEND!

Nižšie nájdete nákresy všetkých našich jedál z menučka, nezabúdajte však prosím, že všetko robíme na objednávku takže nieje problém niečo pridať, odobrať alebo zmeniť.