Náš vytuningovaný japonský toastový chlebík, ktorý si pečieme na Kupeckej, sme tentokrát naplnili 25 hodín suis-vide-ovaným a opečeným bôčikom, ktorý štandardne používame pri našich piatkových a sobotných grilovačkách. Pridali sme miešané vajíčka a našu domácu gochujang omáčku. Jemne spicy, štavnatý sandwich čaká!
Naše domáce brownies sme tentokrát vykrojili do krúžkov a uvarili si k nim náš hruškový gél. Na vrch sme posadili krém z mascarpone a liskovcovej pasty, ktorý sme si pripravili deň dopredu a dnes sme k nemu domixovali smotanu s roztopenou čokoládou, vznikol tak lahučký a zároveň komplexný krém ktorý dokonale pasuje k brownies a aj počasiu vonku. Čerešničkou na torte sú figy a ovocie, ktorého názov si nepamätáme.
© 2024. Cotecho s.r.o., všetky práva vyhradené